Financiële planning

 

Wat gebeurt er met uw financiële situatie als u arbeidsongeschikt wordt? Of werkloos? Heeft u zicht op uw situatie als uw partner komt te overlijden? Het zijn vervelende risico’s waaraan u liever niet denkt maar waarmee u toch rekening dient te houden.  Een financiële planner van Schreuder maakt inzichtelijk wat uw huidige en toekomstige financiële situatie is. Hierdoor ontstaat duidelijkheid, financiële rust en zekerheid.

Werkwijze
In een eerste gesprek zullen we u informeren over de betekenis van een financiële planning. Vervolgens wordt aan de hand van verschillende vragen beoordeeld of een financiële planning voor u noodzakelijk is. Daarna starten we met het inventariseren van uw huidige en toekomstige financiële situatie en bespreken we wat uw wensen zijn. Onze financiële planner gaat aan de slag met een rapportage en presenteert de uitkomsten en het advies in een vervolggesprek. Door ons brede netwerk binnen verzekeraars en banken kunnen wij bemiddelen bij de uitwerking van de financiële planning.​

Nazorg
Door een scheiding, het overlijden van uw partner of een wijziging in uw maandlasten kan uw persoonlijke situatie veranderen. Daarom is het belangrijk dat uw financiële planning up-to-date blijft. Indien gewenst kunnen wij op ieder moment uw financiële planning te beoordelen en waar nodig bijstellen zodat deze blijft voldoen aan uw wensen. 
 

☏ Bel ons +