Hypotheken

 

Werkt u in loondienst of bent u zelfstandig ondernemer? Het aangaan van een financiering voor een woning of het beëindigen van een rentevaste periode kan zeer bepalend zijn voor uw financiële planning.

Zijn uw maandlasten haalbaar? Het is belangrijk dat u goed weet welke hypotheeklast u kunt dragen. Door onze samenwerkingsverbanden met gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen weten onze adviseurs altijd tot een hypotheek te komen die is afgestemd op uw wensen.

“Een stabiele basis voor nu én in de toekomst!”
door Justin van Vaerenbergh
Justin van Vaerenbergh

Een passende hypotheek
Of u nu uw droomhuis heeft gevonden of dat uw rentevaste periode eindigt. Graag gaan wij met u in gesprek om te komen tot een hypotheek die is afgestemd op uw wensen. Wij verzorgen het gehele bemiddelingstraject. In onze gesprekken adviseren en bemiddelen wij bij het verkrijgen van een geschikte hypotheek. Ook adviseren wij u over de risico's van arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Uiteraard zorgen wij ook voor de bemiddeling indien u voor (een van) de genoemde risico’s een voorziening wenst te treffen.

Bent u op zoek naar een notaris of makelaar? Maak gerust gebruik van onze brede netwerk bestaande uit kwalitatieve en betrouwbare partijen.

De financiële risico's
Arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Het zijn risico’s waaraan u liever niet denkt. Op basis van uw resterende inkomen en uw uitgavenpatroon brengen wij voor u in kaart wat de consequenties zijn indien een van deze risico's zich voordoet. Als blijkt dat uw uitgaven hoger zijn dan uw resterende inkomen, kunnen wij u hierin adviseren en zorg dragen voor de bemiddeling van een bijpassend product.

Heeft u een huis gekocht, loopt uw rentevaste periode af of wenst u uw huidige financiële situatie in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Neem contact op met onze specialist of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Don't fill in this field:
☏ Bel ons +