Pensioenen

Pensioenadvies en -regeling

Voor een optimaal pensioenadvies en beheer van uw pensioenregeling, beschikken wij over gespecialiseerde pensioenadviseurs. Ons variërend klantenbestand bestaat uit werkgevers, directeur-grootaandeelhouders, accountants en belastingadviseurs.

Werkgevers
De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen voor het collectieve pensioen razendsnel gegaan. 
Niet alleen door de pensioenwet en fiscale wetgeving, maar vooral ook door de raakvlakken met andere wetgeving, jurisprudentie en regelgevingen. Pensioenadvies  voor werkgevers dient dan ook vanuit meerdere disciplines plaats te vinden. Wij inventariseren wat u nodig heeft en adviseren u graag. 

Directeur-grootaandeelhouders
De directeur-grootaandeelhouder (DGA) heeft een aparte positie in pensioenland, waaronder het opbouwen van pensioen in eigen beheer (lees: in de eigen BV). Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en vertalen uw wensen naar een helder en realistisch advies. Hiermee heeft u als DGA direct inzicht in uw huidig pensioen én op uw pensioendatum. Dit wordt jaarlijks getoetst en indien nodig bijgesteld.

Accountants en Belastingadviseurs
Accountants en Belastingadviseurs zijn dé adviseurs voor ondernemers en directeur-grootaandeelhouders. Dus ook voor pensioenvraagstukken zijn zij het eerste aanspreekpunt. Gezien alle ontwikkelingen op pensioengebied en de steeds hogere eisen van cliënten, moet een accountant of belastingadviseur een gespecialiseerde business partner aan zijn zijde hebben.
Ons enthousiasme en werkwijze zorgen er voor dat wij al vele jaren met zeer tevreden accountants en belastingadviseurs samenwerken.
 


Neem contact op met onze specialist of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.

 

Marco Vermeij

Adviseur Pensioenen

Neem contact met ons op

Don't fill in this field:
☏ Bel ons +