Verzekeringen

Zakelijk

Wat zijn uw doelstellingen als ondernemer? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn, uw idealen nastreven of stoppen voor uw 60e. Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan.

Professioneel risicomanagement

Dat kan door professioneel risicomanagement. Als gecertificeerd Erkend MKB-adviseur helpen wij u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

“Ook een sterk groeiende onderneming kan door tijdgebrek of beperkte aanwezige kennis, een verzekeringsportefeuille hebben die niet meer up-to-date is of aansluit bij de huidige wensen en behoeften.”
door Danny Wichers
Danny Wichers

Doelgroep

Wij richten ons op ondernemers in het MKB, voornamelijk uit regio Groot-Rotterdam. Maar dit is zeker geen vereiste. Wij zijn met name gespecialiseerd in de horeca-, agrarische en vrije beroepensector.

Werkwijze

Van tevoren bespreken wij met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat de kosten zijn. Tijdens het bedrijfsbezoek stellen wij u algemene vragen en vragen over uw bedrijf en personeel. Daarna maken we een ronde door het bedrijf en maakt ons kantoor een risicoanalyse aan de hand van onze risicoscan. De risicoscan is een tool die u inzicht geeft in de risico's die u en uw onderneming loopt.

Binnen twee weken ontvangt u een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen óf verzekeren. Daarbij geven we u graag een onderbouwd advies en tips voor vervolgstappen.

Jaarlijkse check

Het is van belang dat u jaarlijks uw risico’s opnieuw laat scannen, omdat uw bedrijfssituatie continu verandert. Daarbij helpen wij u met onze jaarlijkse risico-APK. Jaarlijks onderhoud is belangrijk voor een langetermijnrelatie met de ondernemer. Bewuste keuzes maken over risico’s draagt namelijk bij aan de bedrijfscontinuïteit van uw bedrijf!

 

Particulier

Er zijn veel situaties denkbaar waarin u te maken krijgt met onvoorziene kosten. Denk maar aan schade aan derden of aan uzelf. Iedereen heeft zo zijn eigen levensstijl en daarbij horen allerlei verschillende risico’s. Daarom zijn niet alleen de prijs en voorwaarden van belang bij het afsluiten van een verzekering, maar vooral de dekking en service die past bij uw specifieke situatie. 

In een eerste gesprek willen wij u graag goed leren kennen. Wat is uw gezinssituatie? Wat zijn uw persoonlijke ambities? Wat vindt u belangrijk bij het afsluiten van een verzekering? Met onze interesse in u en uw situatie helpen wij u risico’s te inventariseren en in te schatten, zodat u kunt beslissen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren.


Neem contact op met één van onze specialisten of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Don't fill in this field:
☏ Bel ons +