Over Ons

Wie zijn wij?

Schreuder Verzekert is een Rotterdams advieskantoor gespecialiseerd in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Dit maakt ons een geschikte partner voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een onafhankelijk advies. 

Verzekeren
Als gecertificeerd erkend MKB-adviseur brengen wij uw persoonlijke- en ondernemersrisico’s in kaart. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. 

Pensioenen
Het is belangrijk dat u als (zelfstandig) ondernemer goed nadenkt over uw pensioen en dat van eventuele werknemers. Een gespecialiseerde pensioenadviseur brengt uw wensen voor de toekomst in kaart en bepaalt samen met u welke pensioenbijdrage realistisch is. Wij nemen uw zorgen over uw pensioen graag uit handen. 

Hypotheken
Bij het aangaan van de financiering van een koopwoning is het belangrijk dat goed in kaart wordt gebracht welke maandlast u kunt dragen. In onze hypotheekadviseurs vindt u de juiste gesprekspartner voor de financiering van  uw huis. Dankzij de samenwerkingen met gerenommeerde banken vinden wij altijd een geldverstrekker die aansluit op uw wensen. 

Financiële Planning
Van financiële planning horen we steeds meer. Een eenduidige definitie van financiële planning is niet te geven, maar het betreft het inventariseren en analyseren van uw huidige en toekomstige financiële situatie en de planning daarvan. In de inventarisatie worden uw wensen en doelstellingen voor de korte en lange termijn geformuleerd. In de planning wordt bekeken wat er voor nodig is om deze financiële doelen te bereiken.

Waarom Schreuder Verzekert?

Gespecialiseerde adviseurs

Snelle oplossingen

Goed beoordeelde schadeafhandeling

Persoonlijke aanpak

Downloads


Hieronder kunt u een opsomming vinden van handige documenten

☏ Bel ons +