Verzekeren is niet leuk, maar het moet

Op het gebied van verzekeringen kan je chef-kok Herman den Blijker alles wijsmaken, zegt hij zelf. Bovendien is het een druk bezet man, heeft hij eigenlijk geen zin in dat “kleine lettertjes-gedoe” en vindt hij de premies steevast te hoog. Kortom, het is een uitdaging om deze ras horecaondernemer, die net zijn nieuwe restaurant GOUD heeft geopend, aan tafel te krijgen om over verzekeringen te praten.

“De horeca kent specifieke risico’s. Brand en andere grote schades kunnen je de kop kosten. Dan heb je dus een goede adviseur nodig, die de branche kent en weet waar hij over heeft. Die het allemaal goed voor je afdicht. Ik kan ze bij Schreuder Verzekert altijd bellen en ze regelen het gewoon voor mij. Geen lulverhalen; het moet gewoon goed zijn en dat is het bij Schreuder Verzekert.”

« Terug

Herman den Blijker

Verzekeren is niet leuk, maar het moet

Op het gebied van verzekeringen kan je chef-kok Herman den Blijker alles wijsmaken, zegt hij zelf. Bovendien is het een druk bezet man, heeft hij eigenlijk geen zin in dat “kleine lettertjes-gedoe” en vindt hij de premies steevast te hoog. Kortom, het is een uitdaging om deze ras horecaondernemer, die net zijn nieuwe restaurant GOUD heeft geopend, aan tafel te krijgen om over verzekeringen te praten.

“De horeca kent specifieke risico’s. Brand en andere grote schades kunnen je de kop kosten. Dan heb je dus een goede adviseur nodig, die de branche kent en weet waar hij over heeft. Die het allemaal goed voor je afdicht. Ik kan ze bij Schreuder Verzekert altijd bellen en ze regelen het gewoon voor mij. Geen lulverhalen; het moet gewoon goed zijn en dat is het bij Schreuder Verzekert.”

« Terug

☏ Bel ons